![](/wp-content/themes/yootheme/cache/9c/DSC_0246-9c97bb88.jpeg)
Marinerade kronärtskocks-hjärtan
Marinerade kronärtskockshjärtan med parmesan och soltorkad tomat
Gör så här
- Slå av spadet på kronärtskockshjärtan och dela dem i fyra delar.
- Lägg dem i en skål.
- Ansa och finhacka vitlöken och strimla de soltorkade tomaterna, lägg i skålen.
- Grovriv parmesan över, krydda med salt och svartpeppar.
- Ringla generöst med olivolja över och vänd runt.
- Förvara kallt till servering.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 burk kronärtskockshjärtan
- 1 liten vitlöksklyfta
- 5 marinerade soltorkade tomater
- Parmesanost
- Salt
- Svartpeppar
- God olivolja
With Love Viksjö Webbyrå