Hem
Senaste
Choklad
Dryck
Fågel
Fikabröd
Fisk
Frukost
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Pizza
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Om Kitchen Wihlgaard
GDPR
Marinerade kronärtskocks-hjärtan
Marinerade kronärtskockshjärtan med parmesan och soltorkad tomat
Gör så här
Slå av spadet på kronärtskockshjärtan och dela dem i fyra delar.
Lägg dem i en skål.
Ansa och finhacka vitlöken och strimla de soltorkade tomaterna, lägg i skålen.
Grovriv parmesan över, krydda med salt och svartpeppar.
Ringla generöst med olivolja över och vänd runt.
Förvara kallt till servering.
Du behöver
1 burk kronärtskockshjärtan
1 liten vitlöksklyfta
5 marinerade soltorkade tomater
Parmesanost
Salt
Svartpeppar
God olivolja
Design av
Viksjö Webbyrå