Skip to main content

Marinerade kronärtskocks-hjärtan

Marinerade kronärtskockshjärtan med parmesan och soltorkad tomat

Gör så här

  1. Slå av spadet på kronärtskockshjärtan och dela dem i fyra delar.
  2. Lägg dem i en skål.
  3. Ansa och finhacka vitlöken och strimla de soltorkade tomaterna, lägg i skålen.
  4. Grovriv parmesan över, krydda med salt och svartpeppar.
  5. Ringla generöst med olivolja över och vänd runt.
  6. Förvara kallt till servering.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 1 burk kronärtskockshjärtan
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 5 marinerade soltorkade tomater
  • Parmesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • God olivolja