Skip to main content

Mango- och avokadosalsa

Gör så här

  1. Tina fryst eller tärna färsk mango, skölj och skär tomaten i tärningar.
  2. Lägg mango och tomat i en skål.
  3. Tillsätt majskorn, lök och persilja.
  4. Dela avokadon och tärna den, lägg i skålen.
  5. Krydda med trocomare örtsalt, peppar och pressa citron över.
  6. Vänd runt salsan, plasta in skålen och ställ i kylen till servering.
  7. God till tacokryddad lax eller kyckling med pommes frites.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 1 avokado
  • 1 tomat
  • 1/2 dl tärnad mango (fryst tärnad går bra!)
  • 1/2 dl majskorn
  • 2 msk strimlad salladslök eller purjolök
  • 2 msk hackad persilja
  • 1/2 pressad citron
  • Trocomare örtsalt
  • Peppar