Skip to main content

Mango- och avokadosalsa

  1. Tina fryst eller tärna färsk mango, skölj och skär tomaten i tärningar.
  2. Lägg mango och tomat i en skål.
  3. Tillsätt majskorn, lök och persilja.
  4. Dela avokadon och tärna den, lägg i skålen.
  5. Krydda med trocomare örtsalt, peppar och pressa citron över.
  6. Vänd runt salsan, plasta in skålen och ställ i kylen till servering.
  7. God till tacokryddad lax eller kyckling med pommes frites.

Du behöver

  • 1 avokado
  • 1 tomat
  • 1/2 dl tärnad mango (fryst tärnad går bra!)
  • 1/2 dl majskorn
  • 2 msk strimlad salladslök eller purjolök
  • 2 msk hackad persilja
  • 1/2 pressad citron
  • Trocomare örtsalt
  • Peppar

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev