
Kycklingwok med caschewnötter

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Gör så här
- Strimla kycklinglårfiléerna och lägg dem i en skål.
- Tillsätt soya sesamolja samt riven vitlök och blanda runt.
- Låt stå och dra medan du förbereder grönsakerna.
- Skölj och skär broccolin i små buketter.
- Skala och skär morötterna i strimlor.
- Ansa och skiva svamp och röd lök.
- Värm en stekpanna och ringla i rapsolja.
- Stek kycklingstrimlorna tills de är genomstekta, krydda med pepparmix.
- Lägg över kycklingen på en tallrik och ställ åt sidan.
- Om det behövs tillsätt mer rapsolja i stekpannan och fräs broccoli och morot nästan klara.
- Tillsätt svamp, röd lök och sockerärtor och låt de steka med en stund.
- Smaka av med soya och sesamolja och tillsätt till sist det stekta kycklingen.
- Vid servering vänd ner caschewnötterna.
- Wocken är god med bandpasta eller bastmatiris samt sweet chilisås och vitlöksyoghurt.
Du behöver
- 3-4 kycklingkårfiléer
- Kinesisk soya
- Sesamolja
- Pepparmix
- Vitlök
- 1/2 Broccoli
- 2 Morötter
- 5 champinjoner
- 1 liten röd lök
- Sockerärtor
- Rapsolja
- Caschewnötter
Design av Viksjö Webbyrå