Skip to main content

Kycklinglårfilé i tomatsås

  1. Värm en stekpanna med lock med smör och rapsolja.
  2. Stek kycklinglårfiléerna tillsammans med klyftad lök på medelvärme under lock i 30 minuter.
  3. Vänd kycklinglårfiléerna och tillsätt tärnad bacon och skivade champinjoner.
  4. Krydda med salt och svartpeppar.
  5. Stek ytterligare 15 minuter under lock.
  6. Sätt på vatten till spagettin.
  7. Slå över de finkrossade tomaterna och grädden.
  8. Skaka pannan något så att det blandas.
  9. Koka på svag värme utan lock ytterligare 15 minuter.
  10. Riv över parmesan och servera med spagetti.

Du behöver

  • Kycklinglårfilé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 Lök
  • 1 pkt Bacon
  • 10 Champinjoner
  • 1 förp finkrossade tomater
  • 1 dl Grädde
  • 1 skvätt rött vin
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 2 lagerblad

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.