Skip to main content

Kyckling med dill- och senapssås

  1. Strimla kycklingen.
  2. Hacka lök och vitlök.
  3. Värm en tjockbottnad kastrull med smör eller rapsolja, tillsätt lök och vitlök.
  4. Lägg ner kycklingen i kastrullen och låt den fräsa en stund.
  5. Vänd ner créme fraîche, grädde, senap och grönsaksbuljong.
  6. Låt koka ihop.
  7. Krydda med vitpeppar och salt.
  8. Smaka av om du vill ha mer senap.
  9. När kycklingen är genomkokt, vänd ner grovhackad dill.
  10. Servera med kokt potatis, ris eller pasta och ugnsrostade grönsaker eller bandsallad.

Du behöver

  • 500 g kycklinglår
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rejäl sked créme fraîche
  • 1/2 dl grädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Dill

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev