
Kyckling med dill- och senapssås
- Strimla kycklingen.
- Hacka lök och vitlök.
- Värm en tjockbottnad kastrull med smör eller rapsolja, tillsätt lök och vitlök.
- Lägg ner kycklingen i kastrullen och låt den fräsa en stund.
- Vänd ner créme fraîche, grädde, senap och grönsaksbuljong.
- Låt koka ihop.
- Krydda med vitpeppar och salt.
- Smaka av om du vill ha mer senap.
- När kycklingen är genomkokt, vänd ner grovhackad dill.
- Servera med kokt potatis, ris eller pasta och ugnsrostade grönsaker eller bandsallad.
Du behöver
- 500 g kycklinglår
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 1 rejäl sked créme fraîche
- 1/2 dl grädde
- 2 msk dijonsenap
- 1/2 grönsaksbuljongtärning
- Vitpeppar
- Salt
- Dill