![](/wp-content/themes/yootheme/cache/77/DSC_6525-7787383a.jpeg)
Kantarellpasta med parmesan
Gör så här
- Ansa kantarellerna.
- Koka den pasta du vill ha.
- Medan pastan kokar, förväll kantarellerna.
- Finhacka vitlök och strimla löken.
- När vattnet från kantarellerna kokat bort tillsätt en klick smör samt lök och vitlök.
- Låt fräsa en stund, salta och peppra samt tillsätt grädden och låt den koka in ett par minuter.
- Servera med pastan och grovriven parmesan.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- Kantareller
- 1 liten vitlöksklyfta
- 1 liten mild lök
- Smör
- Salt
- Svartpeppar
- Grädde
- Parmesan
With Love Viksjö Webbyrå