Skip to main content

Kålbladsallad med citron

Jag vintersår kålväxter till min trädgård. När jag planterat ut de kålplantor jag vill ha låter jag de överblivna plantorna växa till sig något och skördar sedan de späda bladen och gör denna kålsallad.

  1. Skörda kålbladen och lägg den i ett durkslag.
  2. Skölj kålbladen noga.
  3. Lägg upp i en vid skål.
  4. Ringla olivolja över bladen.
  5. Pressa över den halva citronen.
  6. Krydda med svartpeppar och salt.
  7. Vänd runt kålsalladen och servera.

Du behöver

  • Späda kålblad från grönkål, blomkål och broccoli
  • Olivolja
  • 1/2 citron, saften
  • Nymald svartpeppar
  • Salt

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.