Julens coleslaw
Gör så här
- Skölj och repa grönkålen, strimla den grovt och lägg i en skål.
- Strimla rödkålen och lägg tillsammans med grönkålen i skålen.
- Ansa och riv morötterna på rivjärnets grova sida.
- Lägg även dem i skålen.
- Tillsätt grov senap, vinäger, majonnäs och turkisk yoghurt.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Blanda ihop allt så att det blandas väl.
- Servera till julbordet eller älgbiffar med potatis.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 2-3 stjälkar grönkål
- 1/3 rödkålshuvud
- 2 morötter
- 1 rejäl sked grov senap eller 5 cm riven pepparrot
- 1 1/2 msk äppelcidervinäger
- 1 sked majonnäs
- 3 rejäla skedar turkisk yoghurt
- 1 tsk salt
- Svartpeppar
With Love Viksjö Webbyrå