
Grönkålssallad med valnötter
- Pressa citronsaften i en vid skål.
- Tillsätt senap och rapsolja och vispa samman.
- Krydda med slat och vitpeppar.
- Skölj och repa grönkålen i små bitar.
- Vänd ner i dressingen och massera, med handen, in dressingen i grönkålen.
- Strimla röd lök och äpplet tunnt samt grovhacka valnötterna, vänd ner i salladen.
- Låt stå svalt en bra stund innan servering så att grönkålen hinner bli mör.
Du behöver
- 1/2 citron
- 2 msk grov senap
- Rapsolja
- Vitpeppar
- Salt
- Grönkål
- 1/2 röd lök
- 1/2 rött äpple
- 1/2 dl grovhackade valnötter
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.