Skip to main content

Grönkålssallad med valnötter

  1. Pressa citronsaften i en vid skål.
  2. Tillsätt senap och rapsolja och vispa samman.
  3. Krydda med slat och vitpeppar.
  4. Skölj och repa grönkålen i små bitar.
  5. Vänd ner i dressingen och massera, med handen, in dressingen i grönkålen.
  6. Strimla röd lök och äpplet tunnt samt grovhacka valnötterna, vänd ner i salladen.
  7. Låt stå svalt en bra stund innan servering så att grönkålen hinner bli mör.

Du behöver

  • 1/2 citron
  • 2 msk grov senap
  • Rapsolja
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Grönkål
  • 1/2 röd lök
  • 1/2 rött äpple
  • 1/2 dl grovhackade valnötter

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.