Skip to main content

Gräddstuvad taggsvamp

Enkel och mycket god liten rätt att antingen lägga på knäckebröd eller till vegetarisk biff. Det finns dem som menar att taggsvamp till och med är godare än kantareller!

  1. Ansa och skiva taggsvampen.
  2. Låt vatten i svampen koka bort i medelvarm stekpanna.
  3. Tillsätt smör och låt svampen steka sig gyllenbrun.
  4. Krydda med salt och svartpeppar.
  5. Tillsätt grädde så att det precis täcket svampen och låt grädden koka in i svampen.
  6. Ta stekpannan från värmen och vänd ner grovhackad persilja.
  7. Servera och njut direkt!

Du behöver

  • Taggsvamp
  • Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Grädde
  • Persilja

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.