Fisk med frasigt dilltäcke
Gör så här
- Värm ugnen till 225 grader, varmluft.
- Skala och klyfta potatisen och lägg i en ugnsfast form.
- Ringla över rapsolja och krydda med pepparmix. Ställ in i ugnen på 30 minuter.
- Lägg fisken i en ugnsform och krydda med salt och vitpeppar.
- Blanda olja, dill, bröd och ost i en skål.
- Fördela blandningen över fiskbitarna i formen.
- Tillaga i ugnen bredvid potatisklyftorna under deras sista 10 minuter.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- portionsbitar av torsk eller lax
- salt
- Vitpeppar
- olivolja
- hackad dill
- 1-2 skivor finhackat ljust bröd, gärna surdeg
- 1 dl riven lagrad ost
Till servering
- potatisklyftor
- frästa grönsaker
- Romsås
With Love Viksjö Webbyrå