Skip to main content

Färskpotatissallad med dill och brynt smör

Gör så här

  1. Koka potatisen i rikligt saltat vatten.
  2. Medan potatisen kokar, stek sparris eller sockerärtor i generöst med smör så att smöret bryns och sparrisen/sockerärtorna blir mjälla.
  3. Skär ner potatisen i bitar om de är stora och lägg ut dem på ett fat.
  4. Strö över skivad lök och grovhackad dill.
  5. Fördela sparrisen/sockerärtorna över fatet och ringla över det brynta smöret.
  6. Krydda med salt och peppar.
  7. Servera med sallad och grillad lax eller kyckling.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • Färskpotatis
  • Mild lök eller purjolök
  • Sparris eller sockerärtor
  • Dill
  • Smör
  • Salt
  • Peppar