![](/wp-content/themes/yootheme/cache/f1/DSC_6511-f163f226.jpeg)
Färskpotatissallad med dill och brynt smör
Gör så här
- Koka potatisen i rikligt saltat vatten.
- Medan potatisen kokar, stek sparris eller sockerärtor i generöst med smör så att smöret bryns och sparrisen/sockerärtorna blir mjälla.
- Skär ner potatisen i bitar om de är stora och lägg ut dem på ett fat.
- Strö över skivad lök och grovhackad dill.
- Fördela sparrisen/sockerärtorna över fatet och ringla över det brynta smöret.
- Krydda med salt och peppar.
- Servera med sallad och grillad lax eller kyckling.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- Färskpotatis
- Mild lök eller purjolök
- Sparris eller sockerärtor
- Dill
- Smör
- Salt
- Peppar
With Love Viksjö Webbyrå