Färskpotatissallad med dill och brynt smör
Gör så här
- Koka potatisen i rikligt saltat vatten.
- Medan potatisen kokar, stek sparris eller sockerärtor i generöst med smör så att smöret bryns och sparrisen/sockerärtorna blir mjälla.
- Skär ner potatisen i bitar om de är stora och lägg ut dem på ett fat.
- Strö över skivad lök och grovhackad dill.
- Fördela sparrisen/sockerärtorna över fatet och ringla över det brynta smöret.
- Krydda med salt och peppar.
- Servera med sallad och grillad lax eller kyckling.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- Färskpotatis
- Mild lök eller purjolök
- Sparris eller sockerärtor
- Dill
- Smör
- Salt
- Peppar
With Love Viksjö Webbyrå