Bryt- vax- eller skärbönor med parmesan
Koka bryt- vax- eller skärbönorna nätt och jämt mjuka i lättsaltat vatten, ca 3 minuter. Kyl i kallt vatten och låt rinna av. Grovhacka bönorna. Fräs bönorna i olivolja tillsammans med lök och vitlök. Lägg upp på ett fat och grovriv eller hyvla över rikligt med parmesan.
1 knippe Bryt- vax- eller skärbönor
Olivolja
½ strimlad gul lök
1 grovhackad vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Parmesanost
Gör så här
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
With Love Viksjö Webbyrå