Skip to main content

Adams Burritos

  1. Stek köttfärsen i stekpanna till dess den är genomstekt.
  2. Krydda med kebabkrydda/tacokrydda och lite salt, tillsätt lite vatten och blanda runt.
  3. Lägg en rejäl sked av köttfärsen på tortillabrödet, fördela ut en klick creme fraiche och om du så önskar en sked tacosås på köttfärsen.
  4. Rulla ihop tortillan ganska hårt och lägg på rad i en ugnsfast form.
  5. Fördela lite riven ost över rullarna och gratinera i ugn till dess att burritosen blivit gyllenbruna. 225 grader i cirka 15 minuter.
  6. Servera med blandsallad och yoghurtsås med vitlök eller sweet chilisås.

Du behöver

  • 4 portioner
  • 500 g köttfärs
  • 1 burk créme fraiche
  • 8 små tortillabröd
  • kebabkrydda eller tacokrydda
  • tacosås
  • riven ost
  • sallad
  • gurka
  • paprika
  • majs på burk

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.