Adams Burritos
Gör så här
- Stek köttfärsen i stekpanna till dess den är genomstekt.
- Krydda med kebabkrydda/tacokrydda och lite salt, tillsätt lite vatten och blanda runt.
- Lägg en rejäl sked av köttfärsen på tortillabrödet, fördela ut en klick creme fraiche och om du så önskar en sked tacosås på köttfärsen.
- Rulla ihop tortillan ganska hårt och lägg på rad i en ugnsfast form.
- Fördela lite riven ost över rullarna och gratinera i ugn till dess att burritosen blivit gyllenbruna. 225 grader i cirka 15 minuter.
- Servera med blandsallad och yoghurtsås med vitlök eller sweet chilisås.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 4 portioner
- 500 g köttfärs
- 1 burk créme fraiche
- 8 små tortillabröd
- kebabkrydda eller tacokrydda
- tacosås
- riven ost
- sallad
- gurka
- paprika
- majs på burk
With Love Viksjö Webbyrå