Savojkål med svamp och bacon
Gör så här
- Strimla savojkål och lök, fräs det i olivolja i en kastrull utan att det tar färg.
- Häll på grönsaksbuljong så det täcker och koka kålen nätt och jämt mjuk, ca: 5 minuter.
- Slå av vattnet som är kvar och ställ åt sidan.
- Strimla bacon och knaperstek det, lägg på papper.
- Tärna champinjonerna och förväll dem i stekpannan.
- Vänd ner savojkål och bacon, salta och Peppra.
- Servera till kyckling, en köttbit eller stekt fisk.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 savojkålshuvud
- 1 gul lök
- 1/2 grönsaksbuljongtärning och vatten
- 1 pkt bacon
- 5 champinjoner
- Salt
- Svartpeppar
With Love Viksjö Webbyrå