Skip to main content

Rödbetor med dill och citron

  1. Koka rödbetorna i vatten 30 -40 minuter, beroende på storlek.
  2. Medan betorna kokar, strimla rödlöken fint och grovhacka dillen.
  3. När rödbetorna känns kokta, när du sticker i dem, spola dem i kallt vatten. Då blir de lättare att skala.
  4. Ta ev skalet och klyfta dem grovt.
  5. Vänd ner lök och dill.
  6. Pressa citronen och ringla olivolja över, salta och peppra.
  7. Vänd runt och låt svalna innan du serverar.

Du behöver

  • 3 – 4 rödbetor
  • 1 liten rödlök
  • 1/2 dl grovhackad dill
  • 1/2 citron
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.