Smörstekt torsk med remouladsås och klyftpotatis
Denna enkla sås är underbart god till smörstekt fisk.
Gör så här
- Hacka picklesgrönsakerna i små kuber, lägg dem i en skål.
- Tillsätt majonäs, creme fraiche och yoghurt.
- Krydda med curry, salt och vitpeppar, blanda väl.
- Tillsätt dillen och späd såsen med lite spad från picklesen.
- Låt såsen stå i kylen så att smakerna får mogna en stund innan servering.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 dl finhackad pickles av gurka, morot, blomkål och lök.
- 1 msk majonäs
- 1 stor sked creme fraich
- 1 stor sked grekisk yoghurt
- Lite spad från picklesen
- Curry
- Salt
- Vitpeppar
- Dill
With Love Viksjö Webbyrå