Skip to main content

Familjen Wihlgaards köttfärssås

  1. Ansa och hacka lök och vitlök.
  2. Fräs köttfärsen på hög värme.
  3. Tillsätt löken när all färs är brynt, låt steka med en stund.
  4. Krydda med pepparmix och oregano.
  5. Tillsätt ketchup, chilisås, lagerblad och en skvätt rött vin.
  6. Späd med vatten och låt koka på svag värme i minst 30 minuter.
  7. Salta såsen och smaka av.
  8. Servera med spagetti, vitlöksyoghurt och blandsallad.

Du behöver

  • Köttfärs
  • 1 gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • Pepparmix
  • Oregano
  • Ketchup
  • Chilisås
  • Rött vin
  • 2 lagerblad
  • Salt

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.