
Parmarulle med fetaost och mango chutney
Parmarullen passar både att servera som förrätt eller som tillbehör till en matigare sallad på rostade rotfrukter och matvete.
- Börja med att göra fyllningen och låt den mogna en stund i kylen.
- Smula fetaosten i en skål.
- Tillsätt en rejäl klick créme fraiche och blanda väl. Fetaostkrämen måste vara ganska fast för att parmarullen ska vara lättare att rulla ihop!
- Lägg skivor av parmaskinka omlott i en rektangel på en skärbräda.
- Bred ut fetaostkrämen med en smörkniv över parmaskinkan.
- Klicka ut två strängar av mango chutney på fetaostkrämen.
- Rulla ihop till en rulle från långsidan.
- Skär rullen i portionsbitar och servera på salladsbädd med crema di balsamico, rostade frön och en bit bröd.
Du behöver
- Parmaskinka
- 1 förp fetaost
- créme fraiche
- mango chutney
- crema di balsamico
- rostade frön
- ruccola eller bladsallad
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.