Skip to main content

Wraps

Det här är hela familjens favorit vad gäller att ta vara på rester av grillat eller stekt fläskkött, nötkött eller kyckling.

  1. Börja med att förbereda alla grönsaker och lägg med i olika skålar.
  2. Skiva köttet så tunt det går.
  3. Har du ingen överbliven kall sås så blanda till en.
  4. Värm stekpannan och stek köttet på hög värme tills det får en fin yta. Krydda med salt och peppar.
  5. Fördela sallad, kött och grönsaker över tortillia eller libanesiskt pitabröd.
  6. Fördela de såser du önskar och vik ihop.

Du behöver

  • överblivet kött
  • sallad
  • gurka
  • paprika
  • majs
  • purjolök
  • bön- eller linsröra
  • yoghurtsås eller gräddfil
  • tacosås
  • tortilliabröd eller libanesisk pitabröd

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.