Svartrötter med svamp och spenat
Gör så här
- Skala svartrötterna under rinnande vatten så de inte mörknar.
- Bita upp dem i 7 cm bitar och halvera på längden.
- Koka svartrötterna mjuka i lättsaltat vatten, ca 3 – 5 min.
- Ansa svampen och skär ner den i mindre bitar.
- Stek svampen gyllenbrun i smöret tillsammans med löken.
- Lägg i svartrötterna och låt dem steka med en stund.
- Riv i vitlöken, salta och peppra.
- Vänd sist ner spenaten.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 4 – 5 svartrötter
- 5 – 6 champinjoner
- 1 stor klick smör
- 1/2 finhackad röd lök
- 1 vitlöksklyfta
- 2 nävar babyspenat
- Salt
- Peppar
With Love Viksjö Webbyrå